طرز تهیه اسنک

طرز تهیه اسنک

 طرز تهیه اسنک

اسنک یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده ها می باشد و به دلیل تنوع در مواد میانی آن با تمامی ذائقه ها سازگار است. اسنک را میتوان با روش های مختلفی تهیه کرد. در این مقاله طرز تهیه اسنک مرغ، اسنک گوشت و اسنک پیتزایی را شرح داده ایم، امیداوریم این طرز تهیه اسنک مورد پسند شما قرار گیرد.

طرز تهیه اسنک گوشت:

برای تهیه اسنک گوشت ابتدا پیاز را به صورت دلخواه خلالی یا نگینی خرد کنید.

روی حرارت ملایم تفت بدهید سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید و مقداری نمک اضافه کنید.

 

قارچ ها را به صورت دلخواه خرد کنید. یا نگینی یا ورقه ای، مهم طعم آن است سپس به مخلوط اضافه کنید و تفت بدهید تا آب قارچ ها تمام شوند.

فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و رب و نمک و ادویه جات را هم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت بدهید.

اکنون مواد میانی آماده است.

 

پنیر پیتزا را در همه جای نان تست به صورت یکسان بریزید، نان تست را روی بگذارید و کمی فشار بدهید تا منسجم شود. اسنک ها را داخل ساندیچ ساز بگذارید و در آن را محکم ببندید.

بعد از هفت دقیقه آماده می شود.

 

* می توانید از رب گوجه هم در اسنک گوشت استفاده نکنید.

 

طرز تهیه اسنک مرغ :

سینه مرغ را با کمی آب جوش، یک عدد پیاز، کمی زردچوبه و نمک بگذارید بپزد.

بعد از پخت ریش ریش کنید با قارچ های اسلایس شده و فلفل دلمه ای نگینی مخلوط کنید دو قاشق رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. در تابه را بگذارید، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ده دقیقه بپزد و آب آن کاملا کشیده شود.

مواد لازم:

  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: به میزان لازم
  • نان تست: ۸ عدد
  • گوشت چرخ کرده، سینه مرغ یا ژامبون و کالباس: ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای کوچک: ۱ عدد
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • کره: به میزان لازم

 

درج نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.