طرز تهیه اسنک
اسنک یکی از غذاهای پرطرفدار در بین خانواده ها می باشد و به دلیل تنوع در مواد میانی آن با تمامی ذائقه ها سازگار است. اسنک را میتوان با روش های مختلفی تهیه کرد. در این مقاله طرز تهیه اسنک مرغ، اسنک گوشت و اسنک پیتزایی را شرح داده ایم، امیداوریم این طرز تهیه اسنک مورد پسند شما قرار گیرد.
طرز تهیه اسنک گوشت:
برای تهیه اسنک گوشت ابتدا پیاز را به صورت دلخواه خلالی یا نگینی خرد کنید.
روی حرارت ملایم تفت بدهید سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید و مقداری نمک اضافه کنید.
قارچ ها را به صورت دلخواه خرد کنید. یا نگینی یا ورقه ای، مهم طعم آن است سپس به مخلوط اضافه کنید و تفت بدهید تا آب قارچ ها تمام شوند.
فلفل دلمه ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و رب و نمک و ادویه جات را هم اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت بدهید.
اکنون مواد میانی آماده است.
پنیر پیتزا را در همه جای نان تست به صورت یکسان بریزید، نان تست را روی بگذارید و کمی فشار بدهید تا منسجم شود. اسنک ها را داخل ساندیچ ساز بگذارید و در آن را محکم ببندید.
بعد از هفت دقیقه آماده می شود.
* می توانید از رب گوجه هم در اسنک گوشت استفاده نکنید.
طرز تهیه اسنک مرغ :
سینه مرغ را با کمی آب جوش، یک عدد پیاز، کمی زردچوبه و نمک بگذارید بپزد.
بعد از پخت ریش ریش کنید با قارچ های اسلایس شده و فلفل دلمه ای نگینی مخلوط کنید دو قاشق رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب جوش کاملا مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید. در تابه را بگذارید، حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ده دقیقه بپزد و آب آن کاملا کشیده شود.
مواد لازم:
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
- پنیر پیتزا: به میزان لازم
- نان تست: ۸ عدد
- گوشت چرخ کرده، سینه مرغ یا ژامبون و کالباس: ۱۰۰ گرم
- فلفل دلمهای کوچک: ۱ عدد
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
- کره: به میزان لازم